Min livsstil

25-02-2021

Det går godt nu nået 2 måneder på Keto, i dag kunne jeg på min jakke mærke jeg er blevet mindre, da jeg kunme lukke den( vil ikke være afhængig af vægt/ mål) dejligt er det at mærke der sker noget, og dejligt at føle velvære.

Har haft fristelser som at drikke vin til maden og spise et stykke mørkt chokolade, men det skal der også være plads til, skulle nødig køre træt i det, det skal være en livsstil jeg fortsætter med, også derfor jeg skriver blogg, det forpligter på en eller anden måde. 
kh lone 

11-02-2021

Morgenmad i dag.

11-02-2021

I går havde jeg været på Keto i 5 uger, og syntes jeg ville tillade mig lidt, så jeg købte noget Sushi, det endte alligevel med at jeg tog ris fra og toppen af mayo, så der var ikke meget tilbage 😀så nok lidt for dyrt, når det meste blev smidt ud.
Det går fint har velvære i kroppen og tænker ikke på sukker, i søndags holdt vi fødselsdag for min mor med lagkage og chokolade, jeg spiste kun et bær med flødeskum 😂men heldigvis fik vi tapas forinden, så der kunne jeg spise en del, savner lidt ikke at kunne sætte tænderne i en fasterlavns bolle, de er jo allle vegne😅 men det går👏👍

05-02-2021

Jeg tænker ikke ret meget over min livsstilsændring, det er fantastisk så hurtig jeg har vænnet mig til denne kostomlægning, jeg får 2 hovedmåltider om dagen, spiser ikke andet og føler ikke sult, har energi, sover godt og har det rigtig fint, savner ikke sukker, det er kun billeder af for eksempel fastelavnsboller, der lige kan gøre mig lækkersulten, 😀men glemmer det hurtigt igen, så alt i alt går det fantastisk godt. 😉

05-02-2021