Er rimlig tilfreds.Har malet hele dagen,det har bare været skønt at komme igang igen,Troede faktisk ikke jeg kunne finde gnisten til det igem.Men når jeg nu har brugt en hel dag,så er det nok ikke så ring enda ;0)

Det er også på tide jeg kommer igang med noget,har været i dvale alt for længe.Det har nu ikke været helt selvforskyldt,da jeg var så uheldig at en infektion havde sat sig godt og grundigt fast i mig. Jeg har været syg i næsten 6 uger,og oveni fik jeg lige snuen,som jo allle andre også har,så come on....vi må videre!

Havde det meget mærkeligt da jeg var inde i byen igår,havde faktisk ikke været uden for en dør siden jeg var i KBH med min søde veninde først i August.Det var helt rart at indånde den friske luft,ha ha altså jeg har da en have derhjemme,og harda været ude i den,men pågrund af knude rosen som jeg fik
  og havde i meget lang tid,kunne jeg ikke gå så godt og havde smerter,så sad for det meste med benene oppe ,da man havde en følese af ,der var ild i dem og de snart ville sprække,men det er heldigvis over nu.
Jeg skulle lige hente en jakke til Julie,så jeg var nød til at tage ind til Randers.Først var jeg ikke meget for det,kommer kun derind når jeg skal til kontrol,men jeg "tog mig sammen" og gik lidt rundt,lige pludselig var der en der sagde "hej lone" puha det brød jeg mig ikke om,havde ikke lyst til at snakke med nogen,jeg ville bare gå og nyde det hele og få lidt indtryk af bylivet,før jeg vendte hjem igen.Heldigvis er det kun en bekendt,så jeg nøjes med at sige hej....! og skynder mig så videre.

Det var da en begyndelse :0)

Jeg vil så gerne i gang igen.Men først skal jeg finde mig selv,jeg ved ikke rigtig hvem jeg er mere???? Men følger det jeg har lyst til,desværre blev jeg sat lidt tilbage ved sygedom.Men ved at min søster skal giftes og have barnedåb og jeg sagde ja til at sy kjole ,gjorde at jeg blev nød til at tage noget intiativ for at komme igang.
Så her sidder jeg så og skriver lidt.
Nu er min søn kommet hjem,vil lige snakke lidt med ham og så op og hente den næste.
Har energi til at lave mad i dag,det er dejligt,især for børnene,det er nemlig ikke altid jeg kan overskue det,det er min PTSD (post traumatisk stress) som styre min hjerne,jeg er ganske normal det meste af tiden,men den lidelse gør desværre at jeg kan få hukommelses svigt,gå helt i sort og ikke være i stand til at handle,er lige som lammet,det værste er at man bagefter er klar over sin tilstand og bliver ked af det.Men jeg skal lære at levemed det
,for det kan lade sig gøre.:0)