Tvillingerne

D.28 maj 2010 fødte min dejlige lille søster tvillinger,en pige kl.20 og en dreng kl.21
Det gjorde stor lykke i familien at de små kom til,vi er alle så glade og især på forældrernes vegne.At se den stolte far stå og fortælle om hvor sej hans dejlige Qinde var under den barske fødsel,gjorde at man inde i sig selv blev helt varm og glad.

Hvor er det bare livsbekræftende at se 2 mennesker så lykkelige. At kigge på 2 små søde skabninger,som nu skal passes og plejes,have omsorg og kærlighed,lære at kravle ,gå ,læse ,skrive regne,begå sig ude blandt mennesker,have impati,men også have egne meninger,have forstålse for andres problemer ,men ikke glemme sig selv.Vær opmærksom på sit eget velbefindede,vær på vagt,når kroppen siger fra,HUSKe at sige fra ,når man virkelig ikke magter mere.Være høflige og vise pli,ja ...men ikke glemme at det ikke er uhøfligt at sige pænt "nej tak"

Ja der er meget der skal læres i livet,heldigvis er disse to født og skabt af to meget kloge omsorgsfulde forældre,som jeg er sikker på,vil tage dem ved hånden og støtte dem hele vejen. ;0)

Endnu engang ET STORT TILLYKKE TIL DIANA OG FRANK...elsker jer!


Så sidder jeg alligevel her og er trist,øv det er ikke fordi der er en grund til det,men det er desværre sådan med en PTSD´s psyke,at man lige pludselig kan få det skidt uden der er en grund til det,man bliver sløv,kan ikke mærke sig selv,er tom indeni,og i mit tilfælde går det næsten altid over i en grim migræne og megen uro i ben,så jeg ikke kan støtte på dem.Så holder jeg mig inde,er så træt at jeg sover det meste af tiden.Men om natten vågner jeg flere gange med mareridt og flash backs.

JEG HADER denne tilstand,men ved også jeg må leve med den.Det er bare så svært,har stødt mange venner/familie fra mig,da de ikke ved hvordan de skal takle mig.det gør så ondt at miste,men jeg lader det ske ,for jeg har bare ikke resourcer til at stoppe dem.Jeg er så svag i min koncentration 90 % af tiden og mister nemt hukommelse når jeg står foran
folk.Og er der alt for mange ,der snakker i munden på hinnanden. går det helt galt.
Jeg har det bedst når jeg sidder stille og roligt i mit hjem og skriver,maler filosofere.Men hold da op jeg savner at være mere i live........

Nu vil jeg fortsætte med min oprydning i hjemmet,må tage det i små bider,men jeg ved at det bliver godt, at få ryddet ud,det giver ro i sjælen.Og så kan man mere koncentrere sig om sin have. ;0) DEJLIGT!

Pas godt på jer selv derude,rigtig go weekend.
knus luna

Diana og Frank

stolt fætter Nick og kusine Julie

Fætter Victor syntes det er en sjov bette en ;0)

Fætter Alexander er sikker på han skal lære sin lille fætter fodbold ,når han kan gå ;0)