Behandlinger/ Treatments. Priser/ Prices

Få din indre styrke og kærlighed frem ved wellness for din krop og sjæl

Jeg kan tilbyde dig kort læsning, håndlæsning, healing for krop og sjæl, og fjernhealing du bestemmer selv .


Her har du en lille oversigt over det jeg kan tilbyde og priser .

Der er ikke bestemte dage, da jeg tager stor hensyn til eget helbred og egne private gøremål, samt jeg ønsker at være helt til stede når du befinder dig her, så du føler velvære og tiden er din.

Glæder mig til at gøre en forskel for dig i dejlige rammer på min nedlagte ejendom i Assentoft.

Med Kærlige hilsner 
Malouna Free

Bring your inner strength and love by reading cards or your hands, or just healing for wellness of your body and soul
I offer you balm for body and soul, you decide for yourself.

 


Here you have a small overview of what I can offer and prices.

 

There are no specific days as I take great care of my own health and own private chores, and I want to be completely present when you are here, so you feel well-being and time is yours.

 

Looking forward to making a difference for you in lovely settings on my disused property in Assentoft.

 

With loving greetings
Malouna Free

 

 


Fjern Healing

Jeg er blot en kanal og du er modtageren, ved et billede visuelt eller fysisk og dit navn, kan jeg modtage via kanalisering og sende healing til det sted du har ønske om at blive healet, om det er fysisk eller psykisk så virker det.

Helkrops Healing.
I en time Healer jeg dig med Reiki healing og dens symboler, jeg er Reiki master så jeg har modtaget og blevet velsignet med flere symboler samt et kraftfuldt symbol som Master.
Det foregå hvor du ligger på en briks og får et tæppe over dig, jeg gennemgår med mine hænder alle chakra, hvis der er specifikke ønsker om bestemte steder vil der blive sat mere fokus på der.
Englene blander sig tit og vil helt naturligt overtage noget af healingen nogle mærker englene, andre ikke.

Healing ½ time
Det kan også foregå på en stol hvor det er ½ time, ligeledes går jeg igennem alle dine chakra som Helkrops healingen, dog kun ½ time så hvis der er et sted der har mere brug for healingen, end andre steder kan det være jeg ikke kommer alle chakra igennem.

 

 Er du interesseret i at blive udrenset for affalds stoffer kan jeg tilbyde dig at prøve min infra røde sauna eller detox forbad, virkelig skøn velvære bagefter.

 

Detox fodbad

Bioenergi ser Detox Fod spa Classic er et revolutionerende, patenteret fodspa system til udrensning og afgiftning af kroppen. Den vil få hele din krop til at føles forynget og mere energisk og vil give dig bedre fysisk energi, mental koncentration samt forbedret cirkulation og stofskifte.

Beskrivelse:

Denne enestående detox fodspa hjælper med at genoprette balancen i din hudceller og rehydrerer dem for at optimere deres funktion mht. at udtrække toksiner, der ophobes i kroppen.

BioEnergiser detox fodspa fordele:
-Fjerner uønskede affaldsstoffer og toksiner
-Optimerer cellefunktioner
-Det er let og enkelt at samle
-Perfekt hjemme-detox behandling
-Du vil kunne mærke en forskel ved behandling 2-3 gange i ugen.


Funktion:
Grunden til fodspasystemer, og især BioEnergiser Detox Fodspa, er så effektive, er fordi dine fødder indeholder flere end 60 akupunktur-punkter samt 7000 nerveender. Som resultat af dette vil det blod, der strømmer til dine fodsåler, tjene til at komme af med toksiner gennem disse nerveender og akupunktur-punkter. Dette får din krop i balance, og harmoniserer den ved at sende signaler op gennem lymfekirtlerne for at stimulere afgiftningsprocessen.

BioEnergiser Detox Fodspa bruger elektrolyse til at fremme din krops naturlige afgiftningsproces igennem stimulering af de forskellige væv, organer og systemer i kroppen. En spole er indsat i fodspaens skål for at skabe de elektromagnetiske felter i vandet, som trækker forurening og andre tungmetaller ud i vandet. Du vil i løbet af behandlingen se, at vandet i spabadet skifter farve, hvilket er skyld i den ioniseringsproces der sker i fodbadet. Brug fodbadet jævnligt, for at holde dit resultat ved lige.

BioEnergiser Detox Classic Spa Systemet kan hjælpe mod:
-Dårlig hud og pletter
-Forkølelse, influenza og bihuleproblemer

-Sløvhed og træthed
-Hovedpine og migræne
-Lugtende ånde og kropslugte
-Kliniske forsøg har også vist betydelige resultater med en bred mangfoldighed af andre lidelser.

Du bør ikke bruge BioEnergiser Detox Fodspa, hvis du er gravid, under 5 år gammel, lider af epilepsi, har fået et organ implanteret, har haft en pacemaker eller har nogen form for åbne sår eller hudafskrabninger på dine fødder. Man skal altid drikke rigeligt med vand før og efter behandlingen.

 

 

Infrarød sauna

En infrarød sauna hjælper kroppen med at styrke immunforsvaret, dræbe mikrobakterier og vira samt udskille de affaldsstoffer, der har ophobet sig i organismen.

Sygdomme som kan forebygges og smertelindres

En infrarød sauna kan have en positiv effekt på en lang række af både fysiske og psykiske skavanker.

Jævnlig brug af infrarød sauna kan hjælpe til at: lindre forkølelse, bekæmpe betændelse, lindre smerter i led og ryg, øge blodcirkulationen, afhjælpe forhøjet blodtryk, fibromyalgi, psoriasis, overvægt, slid- og leddegigt, manglende energi, højt kolesteroltal og optimere musklernes evne til at restituere efter sport, øge hudens elasticitet og glød samt øge koncentrationsevnen – og så er en infrarød sauna også super god for folk som døjer med vinterdepression.

Infrarøde strålers slankende virkning

Den behagelige og dybdegående virkning af infrarød varmebehandling får mennesker til at svede meget ved relativt lave temperaturer. Da det kræver energi at svede, kan man forbrænde op til 800 kalorier under en halv times behandling i den infrarøde kabine, uden at man udsætter kroppen for den belastning en løbetur på 10-15 km giver. Visse forskere taler om, at infrarød varmebehandling øger stofskiftet, en effekt, som holder sig i lang tid efter behandlingen.  En temperatur på 42°C siges at være bedst, når målet er at tabe sig.

 

 

Infrarød sauna 1/2 time med indre wellness for organer ,blodomløb og meget mere. 150,00 kr
Detox med iron 1/2 time detox i fodbad der renser affaldstoffer ud fra din krop,give en dejlig velvære bagefter 150,00 kr
Reiki heling helkrops Reiki healing af alle chakra en time 400,00 kr
Reiki healing siddende du sidder på en stol 1/2 time 150,00 kr
Reiki med detox 1/2 time reiki & 1/2 time detox 400,00 kr
Fjernhealing 1 person Du sidder der hjemme og modtager 150,00 kr
Fjernhealing ved 2 personer rabat 100 kr I kan godt få det på to forskellige dage til prisen 200,00 kr
Blindtegning Blindtegning´alm. 300,00 kr
Blindtegning gave Blindtegning lille maleri 400,00 kr
Kiromanti ca.45. Overhånd og læsning i hånden 500,00kr
Angeltouch massage med 8 æteriske olier ca. 60 min (sommertilbud indtil 1.Oktober! herefter 450 kr) 400,00kr
9 Korts oplæg Orakelkort ellers Engelkort. 500,00 kr
3 Korts oplæg Orakelkort eller Englekort 200,00 kr
Tarot kort oplæg Rider Waite eller Ærkeengle power 700,00 kr

Der er vand ,kaffe eller te med i alle priserne.
Håndklæder og lagen kan lejes for 10,00 Kr. ellers medbring selv.

Der kan også laves pakker og vi kan over mail aftale priser ,der kan også laves gavekort.