Kiromanti med Overhåndslæsning

Jeg har i 2 år beskæftiget mig med at lære ALT om håndlæsning, jeg lære stadigvæk og derfor er det til fornuftige priser, skal du have en professionel koster det op til 1500 kr.

Det en håndlæsning kan give dig er :
Der læses om personens fortid, Nutid , Fremtid, liv, følelser, sygdomme, og meget mere, det er som et detektivarbejde og der skal lægges meget arbejde i det, så det tager lang tid før man er helt færdig og klar.

 Kiromanti har eksisteret i tusindvis af år ,og her i vesten har vi taget det til os fra flere steder i verden, og tilpasset den vores kultur, i dag er det et lige så brugbart et redskab som alle andre spændende muligheder der findes i den alternative verden, for velvære, trivsel og kundskab.

Jeg har har fået undervisning i 2 år nu og har gennemgået 1 modul,2 Modul og er færdig med 3 modul D. 5 April 2018, kan nu tilbyde overhåndslæsning samt fortolke de store linjer, bjerge,symboler og tidslinje inde i hånden


En overhåndslæsning læses oven på hænderne og fortæller om din personlighed, talenter og muligheder, overhåndslæsninegn er meget vigtigt før en læsning inde i hånden, da man her får en masse grundlæggende viden om klienten, hvad er der med i talenter og gaver fra vuggen af, og hvordan forvaltes det i dag, en tydning af personen før, i Nuet, og fremtiden.

Pris 500 kr

Klienters evaluering.

 

" Spændende opfattes troværdigt når der fortælles og bruges tekst". 

  Pia 55 år


" En rigtig fin gennemgang af hænder og betydning af linier - fortid - Nutid - Fremtid.
  God forklaring!
 Temmelig rammende i følge fortid og Nutid, spændende og levende.
 Tak for en god oplevelse".

 Betina

" Er meget imponeret over, hvor meget du ramte plet, både med fortid, sygdom og i Nutid.
  Vil gerne prøve igen senere"!

 Joan 56 år

"Meget rolig og dejlig stemning, var super god til at forklare og uddybe undervejs.
 Rigtig mange detaljer og beskrivelser der var fuldstændig rigtige ifht både min barndom,      ungdom og tidligere voksenlivs amt Nutid.
 En dejlig og livsbekræftende oplevelse ".

 MVh
Jane

 

 

"Har fået læst i hånden - og 90 % var spot on. Der blev også nævnt konkrete ting, som kun jeg og min mand ved noget om. Jeg kunne genkende mig selv i beskrivelsen, som var ærlig men omsorgsfuld. Det er bestemt ikke sidste gang jeg får inspiration, energi og tankevækkende indsigt på denne måde".

Lisbeth Har  gennemgået overhånd samt de store linjer og andre linjer inde i hånden :

Livslinien
Hjertelinien
Skæbnelinien
Hovedlinien
Familiering
Børnelinjer
Intuitions linje
Indrelivslinje
Helbredslinje
Sympati linjer 
m.m

 

Med venlig hilsen

Malouna Free