Her kan man, hvis man har lyst? Følge lidt med i mit syn på livet ,og hvordan jeg har oplevet tiden ,efter den gik i stå for mig,for snart 4 år siden ,hvor jeg måtte sige farvel til mit drømmejob.(dagbog over min arbejdsskade først på siden,ikke for sarte sjæle)

Lone 2003 71 kg.

2003
Jeg var en glad 40 årige kvinde med 4 dejlige børn,et dejligt sted at bo,en god far til børnene, og jeg havde mit drømmejob.Så jeg havde grund til at smile.Livet var dejligt ;0)


2007
Men en arbejdsskade (eller det vil sige mange flere,14 registerede)gjorde at jeg måtte forlade mit job,mine kollegaere og gulvtæppet blev fuldstændigt revet væk under mig.

2005 (tabte mig 10 kg)

Var begyndt at have det rigtig skidt,kunne ikke sove,kunne ikke spise,men vidste ikke hvad der var i vejen.Udover at jeg ikke kunne finde rundt i at være mig, og være i forhold.

2008 (taget 30 kg på)

På antidepresiv(var dog også holdt med at ryge) altid deprimeret.

2009 (taget 35 kg på)

Tingene hober sig op,har mange tilbage fald med flash backs,kan ikke overskue livet,er tit meget deprimeret,har mistet de fleste venner og familie.Har heldigvis nogle få, som forstår mig og støtter mig,selvom jeg kan være urimlig og gå i selvsving.

2010(vægt står stille:0(

Begynder så småt at få styr på tingene og vende tilbage til hverdagen og livet.prøver at lade være med at kæmpe for, at blive den jeg var, og  alt det jeg kunne præstere,men vil lære at leve i nuet,være mig selv,tro på mig selv og opleve livet igennem mit vindue.

Vil leve,vil nyde ,vil elske! ;0)

Mine dejlige 4 børn

2010
Jeg er i dag så taknemlig for jeg har mine 4 dejlige børn,uden dem,havde jeg nok mistede mit livsmod endnu mere.De har været der og været grunden til man har holdt modet oppe.Desværre har de også oplevet rigtig mange dårlige ting.Tænk på at før i tiden var jeg jo "den seje mor" der kørte tog og bare kunne alt.Havde også en maskinarbejder udd. bag mig,så især min store søn var STOLT
Men lige pludselig forandrede jeg mig.
Når jeg nu skriver lidt om min historie og laver en dagbog ,er det fordi jeg på den måde kan få det dårlige ud af systemet,genlæse dejlige minder.Det at
jeg  kan læse med og kigge tilbage ,er vigtigt! For når jeg ikke kan huske,står altting blankt lige i nuet,og kommer
så gradvist tilbage til mig.For desværre er min hukommelse sådan,at jeg lige pludselig ikke kan huske(korttids hukommelsen)Derfor er det dejligt at få genopfrisket tingene hvor man slap og på den måde komme videre.Så jeg ikke går i stå i mit liv igen,det har jeg været længe nok..........

Ny livstilsændring..... tabt mig 16 kg ,er nu klar til at leve livet

Januar 2013.

Tingene er begyndt at ændre sig nu,jeg har det meget bedre ,jeg kan se tilbage på 10 år på godt og mindre godt,desværre var de 10 år præget af for meget "mindre godt"

Men jeg er optimist,har fundet roen i mit sind og med det åbner sig nye muligheder jeg ikke troede fandtes,jeg skulle blot mærke smerten og ved den finde mig selv igen.
Jeg har en god fornemmelse,det hele bliver positivt nu,en ny epoke er startet.

Jeg har nogle faste holdepunkter jeg skal følge og med dem vil jeg vokse og blive endnu mere krativ og posiv.
Tak for jeg er her endnu,det er jeg meget taknemlig for!
Jeg vil selv gøre mit bedste for at følge den.

Når året er omme vil jeg se tilbage på året der var fyldt med tro ,håb og kærlighed.......