Blindtegning.

Sådan laver du en blindtegning


Først sætter du dig godt til rette i en stol , bruger et stykke hvidt rent A4 papir, som du lægger på bordet foran dig. Papiret må ikke bevæge sig, være krøllet have bukket hjørne eller andet, så sæt det eventuelt fast med et lille stykke tape.
Papiret m ikke foldes eller bukkes bagefter.

 

Skriv dit navn og alder øverst på papiret.

Brug en farve gerne tus ,en blyant ,en kuglepen ,bare være sikker på den tegner tydeligt og ikke pludselig løber tør for blæk.

 

 holder højre hånd over papiret, klar til at tegne. (er du venstre hånde er det selvfølgelig lige modsat, og husk bagefter ved tommeltot skrive et V så jeg ved det!))

 

 

Når du er klar ,holder du hånden oppe ud til venstre side for dit ansigt. Håndfladen skal vende mod dit ansigt. 

 

 Så tegnes omridset af hånden fra håndled begyndt ved tommeltot , og alle fingre og afslutter til sidst ved lillefinger/håndled - uden at kigge på papiret.

 

 

Personlig læsning

Blindtegningen er et utrolig tydeligt billede på dét man gerne vil have belyst og til at få et godt indblik i dit liv og din situation lige nu. Via blindtegningen kan man få et overblik og gå videre i dybden med situationen eller problemet. Den kan også bruges til at synliggøre dine ressourcer og styrker til at håndtere en bestemt situation. Blindtegningen er et rigtig godt redskab til at indsigt og til at give klarhed over specifikke spørgsmål eller problemstillinger som for eksempel arbejde, familie, forhold, venner og meget mere.  

 

 

 

Børn

Ved børn er blindtegningen rigtig god til at afspejle hvordan barnet har det, og hvad barnet måske har svært ved at udtrykke. Indsigt og forståelse for barnets verden kan for forældrene skabe et mere bevidst forhold til sit barn.

 

 
Ved at tegne en blindtegning, åbner du en direkte kontakt til din underbevidsthed, hvor din egen kilde af visdom findes. 

 

.

 

Unge


Har svært ved at tage de rigtige beslutninger når de står ved krydsveje tiden at vælge videre udd, stå på egne ben ” flyve fra reden” og meget mere som sker i opvæksten, meget ligger i underbevidstheden og svaret kan følges derfra, men mange kan lytte for meget til hvad andre syntes de skal, og måske er det ikke helt den vej de inderste inde har drømt om.
En blindtegning kan råde dig med din egen visdom fra din underbevidsthed at komme med et bud Nuet og de næste 6-8 mdr.

 

Her på filmen kan du se hvordan du skal holde din hånd ,når du skal lave en blindtegning.
God fornøjelse.

Gaveide.

Gaveide til konfirmanden ,fødselar ,eller brudeparret var at give en blindtegning i gave ,så personerne ud fra  egen underbevidsthed ,kunne få et større indblik i ,hvad der kunne følges op på i Nuet ,eller et lille kig ind i de næste 6 - 8 måneder.


Tilsendt via nettet                                                                      250 kr ialt

Ønsker du den bliver farvelagt på  A4  og sendt med posten            ca.300 kr ialt
Eller den kan males på lærrede med alle symbolerne (med ramme )

                                                                                                           ca. 600 kr ialt